GELAATSVERZORGING

Massada is een nieuw concept in de wereld van schoonheids- en persoonlijke huidverzorging.

Alle grondstoffen en mineralen worden op zorgvuldige wijze geselecteerd door ons laboratorium met als resultaat een holistische lijn met heerlijke geurende natuurlijke producten.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, niet getest op dieren en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, vitamines, minerale zouten, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.

De Bio Cellular producten bevatten het ECOCERT-label, die de beste garantie geeft voor

natuurlijke en ecologische cosmetica.

Het resultaat is een breed gamma van producten die 100% natuurlijke en actieve ingrediënten bevatten.

Elke Massada behandeling is een unieke Welness beleving.

Alle behandelingen bestaan uit: reiniging, diagnose, dieptereiniging, moduleren wenkbrauwen,  gelaatsmassage, masker, , serum en dagverzorging.

De behandelingen worden op maat gemaakt van elke huidtype en kunnen  gecombineerd  worden uit de verschillende hieronder beschreven  behandelingen.

Tijdens de inwerktijd van het masker wordt de klant verwend met een heerlijke ZenSa handmassage en een 

ZenSa schouder - nek massage.

 

Huidherstellend 

Bio Cellular 

Behandeling voor huidtypes die een intensieve herstelbehandeling nodig hebben of die schade hebben opgelopen (vb. medische behandelingen – chemotherapie, littekens, overdreven zonlicht…) of voor zeer gevoelige of allergische huidtypes.  De behandeling kan zowel voor jonge als voor rijpere huid.


Het herstelt de huidlagen en bestrijd de celveroudering.  Regenereert, stimuleert en herstelt het evenwicht van de huidweefsels met als resultaat een zichtbaar gezondere, energieke en diep gehydrateerde huid.

Senitive Dry Skin 

Behandeling voor droge, schilferige en gevoelige huidtypes,  De behandeling kan zowel voor jonge als voor rijpere huid. 

   

Deze behandeling bevat PREBIOTICS die de groei van goede huidbacteriën bevordert en beschermt de huid tegen ontstekingen en infecties.  Het kalmeert, hydrateert en herstelt de huidweefsels.

Senitive Skin Prebiotics Couperose/ Rosacea

Behandeling voor roodheden, couperose of rosacea en snel geïrriteerde

en gevoelige huidtypes. De behandeling kan zowel voor jonge als voor rijpere huid. 

   

Deze behandeling bevat PREBIOTICS die de groei van goede huidbacteriën bevordert en beschermt de huid tegen ontstekingen en infecties.  Het kalmeert, hydrateert en herstelt de huidweefsels.

Hyalluronic - Liftend en verstevigend   

Behandeling voor de rijpe of vroegrijpe huid.


Deze ultrahydraterende behandeling creëert onmiddellijk een natuurlijk liftend effect. Deze magistrale formule, met een perfect gebalanceerde hoeveelheid Hyaluronzuur dringt diep door de drie lagen van de huid en is zo effectief en resultaatgericht waardoor de rimpels zichtbaar en langdurig worden opgevuld en de huid steviger en zachter aanvoelt.

Pearl Perfection Boost your skin

Deze behandeling is ideaal voor huidtypes met beginnende expressielijntjes, rimpels. en vermoeide huid door stress.


De unieke samenstelling van actieve ingrediënten verminderen de spiercontracties, die rimpels en expressielijnen veroorzaken in het gelaat, voor bepaalde duur (natuurlijk Botox-effect).  Deze behandeling hydrateert, verstevigt en beschermt ook de huid. Het brengt de jeugdigheid en zachtheid van uw huid terug naar boven.

Pearl Perfection Glow and shine Flach Effect

Ideale behandeling voor bruidjes of  speciale gelegenheden, om een instant flash effect te creëren.


Een intensieve en direct zichtbare behandeling die je huid onmiddellijk verstevigd, hydrateert en zijn jeugdige gloed hersteld.

De unieke samenstelling van actieve ingrediënten verminderen de spiercontracties, die rimpels en expressielijnen veroorzaken in het gelaat, voor bepaalde duur (natuurlijk Botox-effect).  Dankzij de microfluïdische werking van het serum en een gelaatsmassage met edelstenen, waarbij intensief gewerkt wordt op huidplooien, expressielijntjes en of rimpels, creëren we een onmiddellijke

gladdere, ophelderende en fluweelzachte huid met FLACH EFFET.

Bright Eyes Stress Away

 

Een exclusieve beauty - en rust behandeling van de meest delicate en gevoelige zones van ons gelaat.

Onze ogen laten altijd de 1ste tekenen zien van stress, vermoeidheid, zorgen, ziekte, medicatie inname, leeftijd, uitdrogen van de zon en/ of centrale verwarming …..                                                                                                          

We verliezen onze glans en vitaliteit met als mogelijke gevolgen: wallen, donkere kringen, hangende oogleden, droge huid, kraaienpootjes, rimpels, hoofdpijn.


Met de complete verzorging van zeer diep hydraterende en anti-aging producten gecombineerd met professionele massage technieken, hoofdmassage, warmte en /of koudetherapie, herstelt het de vitaliteit en energie rondom de ogen met als resultaat een frisse, heldere en open blik.

Deze behandeling een streling van het oog.


Oily & Acné Prone Skine     

Behandelingen voor jonge of oudere huidtypes met acne. (in kuurvorm: 4 beurten in 1 maand 240€)


Herstelt de PH-balans van de huid, minimaliseert poriën, zuivert en reguleert de talg afscheiding. De ontstekingsremmende werkstoffen en bacteriën helpen puistjes verwijderen en verminderen roodheden. Deze behandeling werkt snel, resultaatgericht en met zichtbaar effect.

Whitening - Verhelderend

Behandeling voor huidtypes die last hebben van ongelijke pigmentatie, littekens en vlekjes door huidveroudering. De behandeling kan zowel voor jonge als voor rijpere huid.


Dankzij de rijke formules van de Massada Whitening helpt het de huid te verhelderen, elimineert huidverkleuringen, egaliseert de teint, vermindert vlekken en ongelijke pigmentatie.  Bovendien omvat de behandeling een preventieve therapie die toekomstige pigmentatie helpt te verminderen.

70MIN - 80€

60min - 70€

70 min - 80€


70min - 80€


60 min - 75€


70min - 85€


50min - 60€


60 min - 70€


70 min - 70€