Voor en nazorg Suikerontharing

Een goede voor en na behandeling  is essentieel voor die zijde zachte benen. Scrubben  voorkomt  ingegroeide haartje en droge huid.

Na de suikerontharing is een nabehandeling met een zachte, voedende crème een pure luxe voor je huid. Je huid voeden voorkomt ingegroeide haartje, veroudering en uitdroging van de huid. Gebruik de ROYX PRO Body Balm of  SOS crème voor een gezonde en glanzende huid.

Suger scrub

(500g)  €32.95

ROYX PRO SUGAR SCRUB is een suikerpeeling vol natuurlijke ingrediënten. Eén daarvan is de gemalen walnootschil. Die schil zorgt voor de korrelige structuur van de scrub. Gemalen walnootschil is een zacht en natuurlijk scrubmiddel dat op effectieve wijze dode en droge huidcellen verwijdert en een gladdere en gezondere huid onthult. Zalige geur!


Scrub  1 à 2 keer per week. Niet scrubben 24 u voor je suikerontharing Niet gebruiken bij huidinfecties, ontstekingen of recente huidletsels.

Soscrème 'this is sweet'

75ml  €19,95

this is sweet.” is een sos-crème voor het hele gezin. Deze veelzijdige crème geeft snel verlichting bij zonnebrand, insectenbeten en jeuk. Ze verzacht en kalmeert geïrriteerde en rode huid, droge psoriasis en eczema, schrale, gesprongen huid en kleine kloofjes, geprikkelde huid na ontharing,… “this is sweet.” bevat een mix aan voedende, verzachtende en beschermende actieve stoffen die een herstellend effect hebben op de huid. Provitamine B5, kruidnagelolie ,boswellia serrata gum ,allantoïne ,shea butter en Hyaluronzuur. De crème is vegan en parabenenvrij, bevat geen minerale oliën en is pH-neutraal zodat de natuurlijke pH-waarde van je huid zo min mogelijk verstoord wordt. “this is sweet.” is geschikt voor alle huidtypes en voor gevoelige zones.

Body balm 10% UREA   

€24.95 (200ml)

ROYX PRO BODY BALMis een balsem voor na het ontharen. Deze balsem op basis van natuurlijke ingrediënten is geschikt voor alle huidtypes. ROYX PRO BODY BALM bevat ureum om de huid doeltreffend te hydrateren.Papaja-extract heeft een antibacteriële, vochtinbrengende werking en vertraagt de haargroei na het epileren.
Koolzaadolie en vitaminecomplexen A, E en F voeden een droge huid, hebben een ontstekingsremmende en kalmerende werking en voorkomen dat er te veel vocht verloren gaat uit de opperhuid. Bovendien heeft de ROYX PRO BODY BALM een zalige geur waar iedereen voor smelt.

Serum voor ingegroeide haartjes

€24,95

Dit serum werd speciaal ontwikkeld voor preventie en behandeling van ingegroeide haren.

Een delicaat verzorgend serum op basis van 2 zuren: lipohydroxyl- en appelzuur. De aanwezigheid van appelzuur zorgt voor de preventieve werking. Het maakt de dode huidcellen week waardoor de huid ze gaat afstoten. Je huid wordt gladder en de textuur fijner waardoor het haartje geen kans krijgt om in te groeien. Lipohydroxylzuur zorgt dan weer voor de behandeling van reeds ingegroeide haartjes. Dit zuur heeft huidvernieuwende en exfoliërende eigenschappen waardoor de dode huidcellen snel en effectief verwijderd worden en je snel verlost bent van je ingegroeide haren. Ook houdt het de poriën zuiver zodat er minder kans is op ontstekingen.

Het serum voor ingegroeide haren breng je direct aan na het ontharen. Bij systematisch gebruik gedurende minstens twee weken kalmeert het irritatie, roodheid en vermindert het jeuk aanzienlijk.

Gebruiksaanwijzing: Stip met een wattenstaafje de zuivere huid aan daar waar er ingegroeide haren of geïrriteerde plekjes zijn. Doe dit elke dag zolang je last hebt van ingegroeide haartjes of jeuk. Was steeds je handen voor en na gebruik.

Een webshop is niet aanwezig maar u kan via mail uw bestelling doorgeven.